Site icon From-UA: Новости Украины

Паперові чи друковані: які книжки потрібно читати сьогодні?

Ще зовсім недавно у кожного книголюба була мрія зібрати власну величезну колекцію книг, красиво розставлену на поличках десь у затишному куточку будинку. І сидіти з чашкою ароматного чаю у зручному кріслі, читаючи новий, неймовірно захоплюючий твір.

Але сьогодні ситуація разюче змінилася. Достатньо мати смартфон, планшет чи комп’ютер — у цих пристроях зберігатимуться тисячі ваших улюблених творів. А скачать книги українською онлайн можна на сайті Кнігого.

Переваги електронних книг

Звичайно, багато хто погодиться, що паперову книгу приємніше тримати в руках, можна гортати сторінки та вдихати неймовірний літературний аромат. Але сьогодні ціни на них дуже високі і продовжують підвищуватися.

А тому чудова альтернатива – це саме електронні книги. Їх можна завантажити на телефон, планшет, комп’ютер або електронний пристрій для читання. Останні — це техніка, схожа на планшет, але призначена виключно для читання електронних книг.

Є у електронних книг й інші переваги:

Ще й ще один плюс — читати безкоштовно електронні книги українською мовою можна на сайті Кнігого, і не потрібно нічого скачувати. Це зручно, і не засмічує ваш гаджет.

Exit mobile version