Site icon From-UA: Новости Украины

Олександр Кацуба та його родина. Чому корупціонерами та рашистами не займається СБУ?

Нещодавно корупціонер Олександр Кацуба, який визнав свою провину і заплатив 100 млн гривень у бюджет України за «вишки Бойка», ніяк не здається і намагається повернутись у газовидобування України, не дивлячись на те, що вся його родина мешкає в Монако.

На днях він закупив в українських ЗМІ купу статей на тему стосунків бізнесу і держави (він же ж «бізнесмен»). Але Сашко забув нам дещо розповісти.

Його татко, навесні 2022 року, коли Харківську обл окупували орки давав інтервʼю — як він радий приходу «асвабадітєлєй». Вся ця родина з Дергачів, тому вони дуже розраховували зайняти теплі місця і стати гауляйтерами.

Але на превеликий жаль Кацуб восени ВСУ звільнили Харківську область і всі інтервʼю «у всієї нашої родини є російські паспорти» прийшлось швидко вичищати (https://antifashist.online/item/ukrainskij-politik-vladimir-kacuba-v-dergachah-i-ya-i-vse-kogo-znayu-kak-mogli-pomogali-vs-rf.html?utm_source=lj&utm_medium=social&utm_campaign=s_e)

Але інтернет все памʼятає і залишки інтервʼю все ще можна знайти тут (https://www.facebook.com/antifashistonline/posts/1187533098653691/?locale=hi_IN&paipv=0&eav=AfYJVjl5sx8c_ymfedYnW1P-lcZmISnUFN5D6kuEPbgSermFvlkI5x7VD-kPvsAXksA&_rdr) і тут (https://antifashistcom.livejournal.com/7176335.html)

Питання до СБУ і українських ЗМІ — цей діджітал газовидобувач і його родина яка «допомагала ВС РФ» — це нормально, що їх ніхто не чіпає і беруть заказухи?

Щодо сходки з Київського апеляційного суду, де сьогодні розглядали справу про повернення 100 млн грн, що сплатив свого часу корупціонер Кацуба, коли визнав свою провину у 2016 році. Про цю історію ми писали тут. (https://t.me/shodkavseife/452)

Враховуючи те, що по цій справі полетіли депутатські запити на імя Генерального прокурора, прокурори вирішили не ризикувати своїм службовим становищем і перенесли розгляд на жовтень.

Наші джерела повідомляють, що основні питання Олександр вирішував не стільки з суддями, скільки із прокурорами. Тому наш шум їм дуже зашкодив.

Ми обовʼязково розповімо наступного разу з ким саме із прокурорських вирішував питання Олександр

Завдяки нашим читачам і судді, і прокурорські вирішили сьогодні не грати в самогубцю, але можливо думають, що до жовтня ми щось забудемо.

Тому ми слідкуємо уважно і за прокурорами і за суддями.

Exit mobile version