Site icon From-UA: Новости Украины

«ForMed» якісне медичне обладнання та медичні аксесуари

«ForMed» є компанією, що спеціалізується на медичному обладнанні та медичних аксесуарах. На їхньому веб-сайті  надаються відомості та каталоги щодо різних медичних товарів:

  1. Ширми медичні: У них є інформація про медичні ширми. Ймовірно, це медичні екрані або перегородки, які використовуються у медичних установах.
  2. Штативи для крапельниць: Йдеться, ймовірно, про стативи, які використовуються для крапельниць у лікарнях та медичних установах.
  3. Меблі медичні: Це, ймовірно, медичні меблі, які використовуються у медичних установах, такі як ліжка, столи, шафи тощо.

Ця компанія  спеціалізується на наданні високоякісних медичних товарів та покращеного сервісу для своїх клієнтів.

Ширми медичні

Ширми медична — це мобільні перегородки, які використовуються в медичних закладах для створення приватності під час проведення процедур або обстеження. Вони можуть бути односекційними, двосекційними або трисекційними, і виготовляються з різних матеріалів, таких як пластик, метал або дерево.

Ширми медичні мають такі переваги:

Види медичних ширм:

Матеріали для медичних ширм:

Штативи для крапельниць

Штатив для крапельниць — це стійка, які використовуються для кріплення крапельниць. Вона може бути стаціонарною або переносною.

Переваги штативів для крапельниць:

Види штативів для крапельниць:

Матеріали для штативів для крапельниць:

Меблі медичні

Меблі медичні — це меблі, яка використовується в медичних закладах. Вона може бути призначена для зберігання медичного обладнання, для відпочинку пацієнтів або для проведення процедур.

Види медичних меблів:

Компанія ForMed

Компанія ForMed — це вітчизняний виробник медичного обладнання. Компанія пропонує широкий асортимент медичних ширм, штативів для крапельниць і інших медичних меблів.

Переваги компанії ForMed:

Замовити медичне обладнання компанії ForMed можна на сайті компанії або по телефону.

Exit mobile version