Site icon From-UA: Новости Украины

Ефективне лікування алкоголізму

Ви страждаєте від алкоголю і шукаєте допомоги собі чи своїм близьким, не знаєте де провести лікування алкоголізму, «Центр Здорової Молоді» дозволить вам ефективно вилікувати алкогольну залежність.  Розташований у місті Хмельницький, центр гарантує комфортні умови та  професійну терапію, яка допоможе вам стати на ноги та насолоджуватися життям. Дізнайтеся, що таке алкогольна залежність, скільки часу займає лікування алкоголізму і як виглядає процес, причини, наслідки та симптоми алкоголізму, які існують способи лікування алкоголізму, що таке лікування алкоголіків. Подивіться, як допомогти алкоголіку та на яку допомогу може розраховувати його родина.

Лікування алкоголізму — інформація про залежність

Всесвітня організація охорони здоров’я визначає алкоголізм як  прогресуюче захворювання, яке повільно руйнує організм і, якщо його не лікувати, може призвести до смерті . Алкогольна залежність  уповільнює функції нервової системи та викликає фізичні та психічні симптоми, які змушують алкоголіка вживати більше алкогольних напоїв. Алкоголізм  має ряд негативних соціальних, соціальних і психологічних наслідків .

Лікування алкоголізму — коли йти на терапію? — симптоми

Багато тих, хто п’є, схильні заперечувати проблему і визнавати залежність лише тоді, коли алкоголь явно шкодить їхньому здоров’ю, психіці та стосункам. Щоб зуміти зруйнувати ілюзію алкоголіка щодо контролю над ситуацією, варто зіставити його поведінку з об’єктивними симптомами алкогольної залежності.

Найпоширенішими симптомами алкоголізму є:

Вже 3 з перерахованих вище симптомів можуть свідчити про те, що пацієнт є алкоголіком і потребує професійного лікування алкоголізму.

Як вилікувати алкоголіка?

Алкоголізм – хвороба, яку необхідно лікувати за участю фахівців. Оскільки лікування алкоголізму в домашніх умовах неефективне, а державне лікування зазвичай займає багато часу, найкращою альтернативою наразі є приватні спеціалізовані наркологічні центри. Лікування алкогольної залежності — це інтенсивна стаціонарна терапія алкоголіків або короткочасне стимулююче перебування.

Обов’язковою умовою лікування алкоголіка або наркомана https://czm-maa.org/likuvannia-narkomanii.html є утримання.  Перед початком терапії необхідно повністю відмовитися від алкоголю і провести детоксикацію організму ( алкогольний детокс ).

Алкогольна терапія — ефективне лікування алкоголізму

Алкогольна терапія складається з індивідуальної та групової психотерапії. Він складається з кількох етапів і використовує різноманітні методи та методи лікування алкоголізму. Часто враховується фармакологічна підтримка пацієнтів, особливо в початковий період. Слід підкреслити, що лікування алкоголізму під час терапії полягає в підготовці пацієнта до подальшої самостійної боротьби, а не в повному виліковуванні його від залежності, оскільки алкогольна залежність триває все життя.

Лікування алкоголізму — етапи

Терапія алкоголіків — це процес, який розвивається поступово в певних рамках. Найважливішими кроками в терапії залежності є:

Після лікування пацієнти також можуть скористатися короткостроковим стимулюючим перебуванням у центрах терапії залежностей.

Лікування алкоголізму — скільки це займає часу?

Лікування алкогольної залежності https://czm-maa.org/likuvannia-alkoholizmu.html — складний і тривалий процес. Важко чітко визначити, скільки триває терапія алкоголіків, оскільки це залежить від фази алкоголізму, індивідуальної мотивації пацієнта до абстиненції та підтримки близьких.

Приватний центр лікування алкоголізму «Рафт» пропонує:

Слід знати, що із закінченням перебування в закритому центрі починається боротьба за подальше життя в тверезому стані.

Методи лікування алкоголізму

Лікування алкоголізму — це довгострокова терапія, спрямована на мотивацію пацієнта подолати залежність і навчитися правильному утриманню. До кожного пацієнта потрібен комплексний підхід, тому і методи лікування алкоголізму різні. Терапія алкоголіків може включати:

Лікування алкоголізму — використовувані методики

Спеціалізований персонал психотерапевтів нашого центру використовує перевірені методики, що походять з різних галузей психології.

Лікування алкоголіків на плоту передбачає:

Лікування алкоголізму — що далі?

Лікування алкоголізму може бути дуже ефективним і спонукати вас залишатися тверезим, але дуже важливо дотримуватися правил, розроблених для видужуючих алкоголіків.

Після терапії алкоголік обов’язково повинен:

Алкоголік після терапії повинен усвідомлювати, що  алкоголізм або наркоманія — невиліковна хвороба  і уникати надмірного оптимізму, оскільки він часто призводить до розслаблення самодисципліни і повернення до залежності.

Exit mobile version