Site icon From-UA: Новости Украины

Як вигідно вибрати та купити РПС з підсумками у 2023 році

В обстановці військових дій військовослужбовцю важливо мати вільний доступ до боєприпасу, аптечки та інших речей. З цією метою використовується РПС (розвантаження) якы можна придбати за посиланням https://strop.expert/uk/product-category/remenno-plechevye-sistemy-rps/. Це частина спорядження, що складається з широкого поясу та знімних плечових ременів. Її головна функція полягає в таких речах:

Ремінно-плечова система звільняє руки військовослужбовця та дає можливість виконувати бойові завдання повною мірою. Вона дозволяє безпечно користуватися боєприпасами, аптечкою та іншою амуніцією. З РПС купити яку можна за вигідною вартістю, військовий менш стомлюється та збільшує свою мобільність.

До структури розвантаження входять:

Окрім перелічених елементів, купити РПС у зборі можна з додатковими частинами – плащ-наметом, карематом, наметом, ранцем.

Яка РПС (розвантаження) краща: огляд популярних моделей

Спорядження виробника U-WIN складається з тканини кордур щільністю 1000D. Внутрішня частина покрита поліамідною сіткою, яка вбирає вологу та забезпечує повітрообмін. Пояс РПС оснащений багатофункціональною плитоноскою: так військовий використовує необхідну кількість кишень і зручніше розміщує обмундирування. Зигзагоподібні шви виконані надміцними синтетичними нитками, тому спорядження витримує значну вагу. Завдяки демпферній вставці вона не деформується при великих навантаженнях.

Velmet випускає пояс РПС із системою кріплення Molle, який має анатомічну форму, повторює контури тіла, тому зручний у носінні. Як стверджує виробник, носіння вантажу стає комфортнішим завдяки вшиванню синтетичної стропи в розвантажувальний елемент пояса.

Розвантаження РПС, купити яку можна в Україні, провадиться компанією HOFNER. Спорядження оснащене еластичною стропою для додаткового навісного обладнання або інструментів. Праворуч розміщується підсумок для ручної гранати. У комплект розвантажувальної системи входять два турнікети типу CAT, що кріпляться еластичною платформою-тримачем. Форма плечових строп, що фіксуються на 4 D-кільця, анатомічна.

Що потрібно знати, перш ніж купити РПС у зборі: 4 поради

Купуючи спорядження, слід звернути увагу на:

Практично всі сучасні РПС, купити які пропонують в Україні, регулюються ременями за обсягом та зростанням конкретної людини. У верхній частині виробники роблять спеціальну ручку для евакуації. Система має бути зручною, не сковувати рухи.

Exit mobile version