Site icon From-UA: Новости Украины

Як переказати гроші з польської картки на українську швидко та безпечно

Майже в кожному випадку найшвидший спосіб надіслати гроші з-за кордону – це скористатися компанією з онлайн-переказу. Деяким постачальникам миттєвих грошових переказів знадобиться лічені хвилини, щоб переказати готівку. «Rebell Pay» https://www.rebellpay.com/ — це надійний експерт із грошових переводів з Європи, який допоможе здійснювати валютні операції зручно та ефективно. Сервіс дає можливість переказати гроші з карти на карту без електронних гаманців та інших зайвих формальностей.

Переваги використання застосунку «Rebell Pay» для переказу грошей з польської картки на українську

Сьогодні прості та швидкі грошові перекази з картки на картку в будь-який час та в будь-якому місці доступні завдяки мережі Інтернет. Застосування додатку – це чудова можливість підтримати рідних, розрахуватися за покупки та оплатити подарункову картку коханій людині. Є можливість вибрати різні варіанти: місцевий рівень або міжнародні платежі, у тому числі і перекази з Польщі в Україну. Компанія успішно співпрацює з різними банківськими системами та валютою. Завдяки зручності, прозорій комісії та безпеці перерахувати гроші з картки на картку можна за декілька хвилин.

Чому сервіс «Rebell Pay» – це вигідно?

Отримувач не обов’язково повинен бути клієнтом сервісу. Для оформлення достатньо, щоб він мав банківську картку Mastercard або ж Visa. Зверніть увагу, що винятком є бізнес-карти та сплачені наперед карти.

Переказуйте гроші в нашому додатку. Завдяки швидкому процесу реєстрації ще ніколи не було так просто надсилати гроші за кордон і додому.

Чому сервісу можна довіряти, щоб переказати гроші з польської картки на українську

Якщо ви шукаєте надійного посередника, що допоможе здійснити валютні операції між картками, обирайте «Rebell Pay». Компанія покращила процес транзакцій, тому клієнти користуються наступними можливостями.

Треба зазначити, що всі неперевірені споживачі обов’язково проходять перевірку у системі 3D-Secure. Цей фактор допомагає уникнути шахрайства.

Як почати користуватися сервісом, щоб здійснити переказ грошей з польської картки на українську

Після того, як програма завантажена на смартфон iOS або Android, треба пройти реєстрацію. Цей процес дуже швидкий. Клієнтам необхідно ввести свої контактні дані, що вказані у посвідченні особи, та номер телефону. Після цього на зазначений номер надійде СМС-повідомлення з кодом для завершення реєстрації. Також потрібно вказати пароль, що знадобиться для входу в застосунок.

На один номер телефону можна приєднати лише одного користувача, але перевагою є те, що на одному обліковому записі об’єднуються всі банківські рахунки клієнта. Щоб здійснити переказ, потрібно ввести наступну інформацію:

Гроші також можна переказувати між власними картками.

Exit mobile version