Site icon From-UA: Новости Украины

Як купити зброю в Києві

Для того, щоб купити зброю в Києві, необхідно пройти ряд процедур, передбачених законодавством України.

Перша процедура — це отримання дозволу на придбання зброї. Для цього необхідно звернутися до територіального органу поліції за місцем проживання та подати заяву з відповідною довідкою з місця роботи або навчання, медичним висновком та іншими документами, передбаченими законодавством.

Друга процедура — це придбання зброї в спеціалізованому магазині. При цьому необхідно перевірити, чи має магазин ліцензію на продаж зброї.

Третя процедура — це реєстрація зброї в поліції. Для цього необхідно звернутися до територіального органу поліції за місцем проживання та подати заяву з відповідною довідкою про придбання зброї.

Відповідно до Закону України «Про обіг зброї та боєприпасів», придбання зброї в Україні дозволяється громадянам України, які досягли 21-річного віку, мають посвідчення про придатність до військової служби за станом здоров’я та не мають судимості за тяжкі або особливо тяжкі злочини.

Для того, щоб купити зброю в магазині Civil Safety Academy, необхідно:

  1. Заповнити форму заявки на сайті магазину.
  2. Прийти в магазин з документами, необхідними для отримання дозволу на придбання зброї.
  3. Придбати зброю та боєприпаси.
  4. Зареєструвати зброю в поліції.

Перелік документів, необхідних для отримання дозволу на придбання зброї:

Перелік документів, необхідних для реєстрації зброї:

Вартість зброї в магазині Civil Safety Academy залежить від її виду, моделі та виробника. Вартість боєприпасів також залежить від їх виду та виробника. При покупці зброї в магазині Civil Safety Academy покупцеві надається гарантія від виробника. Перед покупкою зброї, необхідно ретельно ознайомитися з її характеристиками та вимогами до її зберігання та використання.

Додатково до цієї інформації, я б хотів додати наступне:

Civil Safety Academy — це не лише магазин зброї, а й навчальний центр. Центр пропонує курси з основ стрільби, самооборони та поводження зі зброєю. Курси проводять досвідчені інструктори, які мають відповідну кваліфікацію.

Центр також має тир, де можна потренуватися в стрільбі. Тир оснащений сучасним обладнанням, яке забезпечує безпеку та комфорт стрільців.

Інформація про Civil Safety Academy:

КОНТАКТИ

Основні послуги Civil Safety Academy:

Курси, які пропонує Civil Safety Academy:

Ціни на послуги Civil Safety Academy:

Відгуки про Civil Safety Academy:

Exit mobile version