Site icon From-UA: Новости Украины

Важливість вибору хорошого постачальника бетону

Постачальники бетону

Будівельний процес практично неможливий без використання бетонної суміші, тому незважаючи на масштаби робіт, потрібно вибрати хорошого постачальника бетону. «Бетон від Ковальської» — найвідоміший виробник товарних бетонних сумішей і залізобетонних виробів в Україні. Компанія Роялбуд є офіційним дилером ПБГ «Ковальська» і пропонує широкий вибір різних марок бетону за доступними цінами. Весь товар має сертифікати та відповідає вимогам ДСТУ.

Поширені міфи про постачальників

Перший міф: позитивні відгуки у мережі

Дійсно, постачальники, які виправдали довіру споживачів, мають багато вдячних відгуків від клієнтів, які легко знайти в Інтернеті. Але необхідно враховувати причинно-наслідковий зв’язок, оскільки завжди безліч хороших відгуків свідчить про сумлінності постачальника, вони можуть бути накручені штучним шляхом. Тому позитивні відгуки повинні бути не єдиним критерієм при виборі постачальника, а одним із багатьох.

Другий міф: низька вартість

Мала ціна привертає увагу, оскільки прагнення заощадити цілком природно. Однак собівартість виробництва бетону істотно не відрізняється на різних заводах, тому ціна на нього не повинна сильно стрибати. Різниця у вартості частіше формується залежно від кількості посередників, кожен із яких працює за відсоток. Якщо постачальник бетону працює безпосередньо із заводом-виробником, він може поставити ціну нижче. Занадто занижена вартість, швидше, говорить про неякісний товар або можуть виникнути проблеми з поставкою (товар не доїде).

Третій міф: важлива швидкість, а не документи

На будівництві швидкість постачання дуже важлива, тому що при нестачі одного матеріалу затримується вся робота. Але це не означає, що потрібно нехтувати супровідною документацією на товар, з метою швидшого постачання. Потрібно впевнитись, що бетон має сертифікат відповідності ГОСТу, пройшов ретельний контроль на заводі. При цьому якраз про документи потрібно дбати заздалегідь, тому що в протилежному випадку є ризик швидко отримати неякісний товар, який вироблено на кустарному виробництві.

Як вибрати постачальника

Вибирайте постачальника бетону з власним великим автопарком, тоді не виникне проблем зі своєчасною доставкою.

Стабільна цінова політика

Якщо ціни постійно стрибають, це пов’язано з кількістю перекупників.

Наявність відповідних сертифікатів свідчить про якість товару.

Постачальники бетону з великим досвідом пропонують клієнтам систему знижок на оптові закупівлі товару, також дають можливість оплатити бетон з відстрочкою, що буває рятівним під час будівництва.

Exit mobile version