Site icon From-UA: Новости Украины

Українська народна премія — 2021: українці обрали найкращих

Аналізуючи безмежний сучасний ринок, постає логічне питання: як же обрати з-поміж тисяч і тисяч найкращий продукт чи послугу? Надійною опорою та дороговказом у цій складній справі є Українська народна премія, яка вже протягом 9 років відмічає кращих із кращих, які, незважаючи на усі перепони часу, пропонують українцям найбільш якісні товари та послуги.

Погодьтеся, що у виборі того чи іншого продукту, послуги ми часто орієнтуємося на думку наших близьких, друзів та знайомих. Або хоча б шукаємо в інтернеті актуальні коментарі.

Так от, певною квінтесенцією всіх цих рекомендацій є рейтинг Української народної премії. Адже вона акумулює вподобання українських споживачів — друзів, сусідів, колег, які вже скористалися певними товарами та послугами і готові з радістю поділитися своєю думкою та власним досвідом про їх використання.

Якщо ви бачите зображення медалі Української народної премії на упаковці товару, в рекламі або на сайті компанії — можете бути впевнені, що продукція/послуги даної компанії були визнані кращими найсуворішим журі — українськими споживачами в рамках народного онлайн-голосування.

З великою повагою та задоволенням, ми готові назвати частину переможців рейтингу Українська народна премія – 2021.

Повний перелік з 565 компаній-переможців можна знайти на офіційному веб-сайті премії:

https://www.ukrainian-choice.com/winners-2021

Exit mobile version