Site icon From-UA: Новости Украины

Що ваш ветеринар може зробити для вас?

Ветеринари захищають не тільки здоров’я вашого вихованця

Чи знаєте ви, що ваш ветеринар разом із вашим вихованцем відіграє важливу роль у підтримці вашого здоров’я? Здоров’я домашніх тварин пов’язане зі здоров’ям людини – мікроби можуть поширюватися між вами та вашими домашніми тваринами, коли ви їх годуєте, прибираєте за ними, і навіть коли ви їх обіймаєте чи цілуєте.

Ветеринар додому послуга яку ви можете замовити на сайті ветеринарної клініки, завдяки цьому вам не потрібно буде виходити з дому та їхати невідомо куди з своїм вихованцем. Лікар ветеринар під’їде до вас в узгоджений час із усіма необхідними медичними препаратами.

Виклик ветеринара додому

Ми радимо звернутися до цілодобової ветеринарної допомоги в Києві. Ця швидка ветеринарна допомога працює цілодобово у Києві та області. Лікар здійснює планові та екстрені виїзди на виклики. Ветеринар не лише надає допомогу, але й контролює стан тварини під час її одужання.

Існує багато вагомих причин, щоб викликати ветеринарного лікаря додому:

Регулярні візити вашого вихованця до ветеринара допоможуть забезпечити його довге, здорове та щасливе життя. І коли домашні тварини здорові, це допоможе вам бути здоровими!

Навіщо вести свого вихованця до ветеринара

Кожна домашня тварина – незалежно від того, велика чи маленька – повинна мати ветеринара, якому довіряють. Ветеринари забезпечують догляд за домашніми тваринами, консультації та комфорт для власників домашніх тварин протягом усього їхнього життя. Так само, як і лікар-люд, ваш ветеринар має бути людиною, якій ви довіряєте, і до якої ви можете звернутися, якщо у вас виникнуть запитання чи занепокоєння щодо здоров’я вашого вихованця.

Ось лише кілька способів, якими ваш ветеринар може допомогти вам:

Як ветеринари бережуть здоров’я людини

Підтримуючи здоров’я домашніх тварин, ветеринари також допомагають підтримувати здоров’я людей.

Exit mobile version