Site icon From-UA: Новости Украины

Ролети день-ніч: переваги

Споживачам пропонуються різні системи захисту від сонця, кожна з яких має особливості. Але найбільшою популярністю користуються ролети день-ніч від Сангард. Вони практичні у використанні, пропонуються в асортименті кольорів і відомі своєю відмінною якістю. Доступна вартість дозволяє використовувати їх у будь-яких приміщеннях.

Переваги ролетів день-ніч

Як ви бачите, тканинні ролети щодня мають безліч переваг, які роблять їх настільки популярними. Не відмовляйтеся від можливості комфортно облаштувати власний будинок, обираючи сучасні рішення.

Вибір виробів

При виборі ролетів день-ніч, до уваги потрібно брати те, на який бік виходять вікна. Якщо це південна сторона, ви можете розглянути моделі, що мають перлове напилення. Воно дозволить пом’якшити сонячне світло та правильно розсіяти його у приміщенні. Якщо приміщення знаходиться в тіньовому боці, краще вибирати нещільні тканини. Для квартири, що знаходиться на нижніх поверхах, рекомендується вибирати щільні тканини, які не просвічуються.

Тип кріплення у таких виробів такий самий, як і у звичайних жалюзі. Їх можна встановити тільки на один блок вікна, на весь віконний отвір або провести кріплення до поверхні. Найбільш оптимальний метод кріплення – на раму вікна. Це дозволяє зробити підвіконня доступним і заощадити вільний простір. Довірити монтаж виробу краще професіоналам, щоб не сумніватися в якості виконаної роботи. Вибирайте якісні та сучасні ролети день-ніч, і тоді в приміщенні завжди буде комфортна обстановка та приємне розсіювання світла.

Exit mobile version