Site icon From-UA: Новости Украины

Пилососи — пароочисники ROWENTA: вибираємо якісне прибирання

Сучасні виробники побутової техніки роблять все можливе, щоб зробити прибирання будинку легким та навіть захоплюючим процесом. Щороку з’являються нові пристрої, що дозволяють освіжити і перетворити навіть саму курну кімнату всього за кілька хвилин. Якщо раніше волога чищення килимів і догляд за покриттям підлоги вимагали професійного втручання, то зараз практично кожен господар може придбати для цієї мети спеціальну техніку.

Пароочисник, який ви знайдете за посиланням https://www.rowenta.ua/ДОГЛЯД-ЗА-ПОМЕШКАННЯМ/Прибирання-парою/c/steam%2Bcleaners, здатний видаляти пил та бруд із поверхні за допомогою пари під високим тиском. Їх використовують не тільки для підлоги, а й для чищення сантехніки, фартухів або дзеркал у будинку. Наскільки ефективно працює пилосос залежить від продуктивності пристрою. Якщо ви любите абсолютну чистоту, миючі пилососи Ровента — ваш надійний помічник.

Як вибрати пилосос оптимальної продуктивності:

При виборі пристрою важливо брати до уваги обсяг пилозбірника, від якого залежить регулярність заміни мішка. Крім того, цей параметр впливає на потужність всмоктування. Чим більший об’єм, тим повільніше заповнюється пилозбірник і тим довше зберігається висока потужність всмоктування. Пластиковий контейнер часто використовується як пилозбірник у сучасних моделях пилососів. У ньому під дією сильного повітряного потоку пилу збивається в щільну кулю, яка потім легко знімається і викидається. Циклонні пилососи оснащені пилозбірником. Їхній недолік — високий рівень шуму.

Паровий пилосос ROWENTA 2-in-1 Clean & Steam RY7557WH являє собою інноваційне поєднання високопродуктивного вертикального пилососу та парової швабри.

Завдяки надпотужному очищенню парою таким пилососом знищується 99,9% бактерій у будинку. Пристрій абсолютно екологічно чистий, не використовує шкідливих засобів для чищення та хімікатів і позитивно впливає на здоров’я людей, які страждають на алергію.

Придбати цю модель пилососа — пароочисника з гарантією від Rowenta ви можете на сайті https://www.rowenta.ua/. Нехай ваша покупка приносить користь та задоволення тільки при тривалому використанні.

Exit mobile version