Site icon From-UA: Новости Украины

Пакети банан з логотипом — які переваги

Пакет з висіченими ручками — ефективний інструмент для реклами бренду

Особливе місце в сегменті рекламно-сувенірної продукції займають барвисті фірмові пакети з вирубленими або висіченими ручками. Вони не мнуться при носінні і не спотворюють напис або малюнок, мають зручну прямокутну форму з великим полем для нанесення малюнка, міцну ручку і міцне дно.

За ці якості їх люблять маркетологи, рекламісти та споживачі.

До речі, свою смачну назву пакет-банан він отримав за овальну форму розрізаної ручки. Вона справді нагадує цей тропічний фрукт. А аназва типу банан завдяки чиємусь милості став таким же професійним сленгом, як сумка-майка або сумка-шлейф.

Примітка: необхідність посилення ручок, нижніх складок для збільшення внутрішнього простору обумовлюється додатково.

За якими параметрами вибрати пакети банан з логотипом в Україні? Відповідаємо на ці питання.

Розміри

Виробники пропонують вирізні пакети ручок розміром: 20*30, 30*40, 40*50, 50*60, 74*55 см або виготовлені за індивідуальними параметрами. Ви можете купити оптом або замовити сумку D-cut для упаковки мініатюрних шкатулок для ювелірних прикрас або великогабаритних відправлень.

Товщина плівки у штампованих упаковках

Продукція виготовляється з плівки товщиною від 30 до 150 мікрон. У стандартному варіанті чим більше обсяг, тим товщі плівка. Однак можливе виготовлення невеликих або середніх пакетів із щільного матеріалу на замовлення (наприклад, для упаковки автозапчастин, інструментів чи сантехніки).

Виготовлення пакетів з вирізаними ручками

Пакети виготовляються з поліетилену HDPE, LDPE та MDPE. Поліетилен низького тиску — злегка шелестить, високоміцний. Поліетилен високого тиску еластичний і м’який, з блискучою «вощеної» поверхнею, на якій відбиток виглядає більш барвистим. Поліетилен середнього тиску — суміш ПЕНЩ і ПНД. Біопакети з вирізаною ручкою зараз дуже популярні серед споживачів.

Додаткові параметри

Для збільшення об’єму та вантажопідйомності ви можете замовити пакет-банан з нижнім складком, верхнім коміром, посиленими ручками.

Аплікація візерунком

Наносимо малюнок методом флексодруку (1-6 кольорів, 6+6), в тому числі фотодрук. Це високоякісний растровий друк, який дає насичені, яскраві, повнокольорові зображення з блиском, що привертає увагу.

Виготовлення пакетів з ручками

У виробництві упаковок з ручками (D-cut) в основному використовується високоякісний поліетилен ПВД. Пелети завантажуються в бункер екструдера разом з поліпшувачами. Далі гільза видувається і на неї флексографією наноситься логотип. Машина вирізає ручки в упаковці і приварює до них арматуру для міцності.

Які переваги пакетів-бананів

  • багаторазовий, довгий термін служби;
  • міцність, висока несуча здатність;
  • місткість;
  • естетичність, презентабельний зовнішній вигляд;
  • функціональність;
  • низька вартість при оптовому замовленні від виробника.

Як користуватися пакетом-бананом з логотипом

Реклама

Вони є чудовими фірмовими рекламними носіями. Крім того, пакети-банани настільки багатофункціональна і універсальна, що підходить для реклами продуктів харчування, будь-яких компаній і організацій, торгових мереж, банків, агентств знайомств або агентств нерухомості.

Подаруйте своїм клієнтам упаковку з вирізаною ручкою з логотипом – він стане вашою ходячою рекламою, яку побачать тисячі потенційних клієнтів!

POS матеріали

POS МАТЕРІАЛИ (POINT OF SALES MATERIALS) – це продукція з логотипом компанії або рекламою продукту, яка використовується безпосередньо в точці продажу для привернення уваги покупців і підвищення впізнаваності бренду. Це наклейки, рекламні стенди, рекламні стовпи, лайтбокси, тверді постери, поліетиленові пакети та інша продукція BLT.

Ваш продукт нічим не примітний чи не такий вражаючий? Маєте багато конкурентів? Замовляйте друк на пакетах-бананах і збільшуйте продажі з їх допомогою!

Акції

Це один із найефективніших видів маркетингу, так званий вихід у народ (такі заходи завжди проводяться з особистим контактом промоутерів і споживачів у місцях продажу, на виставках тощо). Акція знайомить покупця з товаром чи послугою та мотивує його до покупки за допомогою пропозиції, від якої неможливо відмовитися (знижка 50% на другу одиницю товару, купи одну, другу отримай у подарунок тощо).

Практично обов’язковою умовою промоушену є роздача рекламно-сувенірної продукції: сумок з логотипом і рекламою, блокнотів або, скажімо, парасольок.

Транспортування контейнерів

У магазині, в аптеці, на пошті транспортної компанії покупцеві або клієнту повинні бути запропоновані упаковка, контейнери для транспортування придбаного або отриманого товару. Ідеальний варіант — фірмовий поліетиленовий пакет з вирізаною ручкою.

Щільні, якісні та красиві пакети-банани зазвичай використовують не один раз. Тобто весь цей час ваша реклама буде «гуляти» по місту і привертати увагу потенційних клієнтів!

Корпоративна подарункова упаковка

Традиційно перед святами співробітникам компанії, клієнтам і партнерам дарують невеликі подарунки: продуктові набори, солодощі, алкогольні напої та пам’ятні подарунки.

Замовляйте заздалегідь гарні пакети з вирізаними ручками з логотипом і тематичним зображенням, щоб складати в них подарунки. Така святкова упаковка стане ефектною рекламою Вашої компанії!

Exit mobile version