Site icon From-UA: Новости Украины

Оренда теплоходу як спосіб згуртувати колектив

Керівники підприємств добре знають, що корпоративні заходи зміцнюють колектив, будують довірливі відносини між працівниками, підвищують ефективність праці. Тому їх слід організовувати регулярно і на відповідному рівні. Якщо проведення корпоративних заходів в офісі чи ресторані уже стало звичним, то нові, позитивні емоції гарантує теплохід в оренду у Києві.

На сьогоднішній день прокат судна обійдеться по ціні банкетного залу, при цьому атмосфера на борту буде в рази цікавішою від ресторанної. Адже оренда теплоходу в судноплавній компанії DniproTrip дозволить поєднати відпочинок та спілкування зі співробітниками з оглядом столиці, прогулянкою по її головній річці — Дніпру.

Переваги корпоративу на теплоході

Оренда водного судна для тімбілдінгу має ряд переваг в порівнянні з традиційним святом, влаштованим на березі. Це:

Оренда теплоходу — унікальна можливість організувати свято посеред водної стихії, яке:

Варіанти дозвілля на теплоході

З якою ціллю б не орендувався теплохід у Києві — проведення семінару, конференції, чи корпоративного свята — в його формат варто включити активності для співробітників. Це може бути:

Щоб корпоративний захід був яскравим та запам’ятався працівникам компанії, варто продумати:

Магії святу нададуть салюти та різнокольорові феєрверки, які підкреслять його особливу атмосферу.

Вартість оренди теплоходу

Забронювати судно для корпоративу можна в одного із київських судноплавних операторів, таких як компанія DniproTrip. Вартість оренди залежатиме від класу теплоходу, його місткості та оснащення, а також часу, який колектив проведе на борту. Додатково оплачуються такі послуги як:

Оренда теплоходу для корпоративу — оригінальне рішення для організації спільного свята, яке запам’ятається співробітникам компанії надовго!

Exit mobile version