Site icon From-UA: Новости Украины

Дизельні та газові навантажувачі: переваги та недоліки

Існує безліч технічних характеристик, на які необхідно звертати увагу в процесі придбання навантажувача. Але чи не найголовніша з них – тип двигуна. Модель підбирається залежно від призначення, умов експлуатації, закладеного бюджету та інших чинників. Щоб допомогти вам визначитися, нижче буде представлено класифікацію пристроїв, а також докладно розібрано переваги та недоліки кожного з варіантів.

Дизельні

В Україні подібні моделі зберігають лідируючі позиції і мають стабільний попит. Це пов’язано як з відмінними перевагами пристроїв, так і технічним оснащенням складів, більш пристосованих для роботи з паливними автонавантажувачами.

Переваги:

Недоліки:

Газові (газобензинові)

Газові автонавантажувачі працюють на зрідженому газі, а деякі моделі оснащуються додатковою бензиновою системою живлення (газобензинові). Обладнання широко застосовується на невеликих та середніх за розміром та вантажообігом складах.

Переваги:

Недоліки:

Висновки

Для складів зі стабільно високим товарообігом, коли вантажне обладнання часто виявляється на відкритому просторі, найефективніший і найнадійніший варіант – дизель.

З цілодобовою роботою при невеликих перервах на складах із середнім та маленьким потоком чудово впорається газовий (газобензиновий) навантажувач.

Витрати на сервісне ТО найвище у дизельних, у газових — нижче.

Керуючись плюсами та мінусами, ви зможете підібрати складське обладнання, що максимально підходить під ваші вимоги.

Придбати будь-який вид вилкових навантажувачів

У  ТОВ «Універсал-Спецтехніка»  можна купити всі види вилкових навантажувачів: електричні, газ-бензинові, дизельні та дизель-електричні — нові та БУ. Також ми пропонуємо навантажувачі в короткострокову та довгострокову оренду. Телефонуйте або надсилайте запит із сайту і наші експерти підберуть оптимальне рішення для вашого бізнесу.

Exit mobile version