Site icon From-UA: Новости Украины

Доставка суші в Броварах: ресторани UNO Pizza$Grill

Замовити їжу в місті Бровари може виявитися не так просто, через невелику кількість доставок по місту. Для цього мережа ресторанів UNO Pizza$Grill вирішила створити найякісніший та найшвидший сервіс. Кухня ресторану створена для справжніх любителів смачного. Широкий асортимент страв включає в себе від декількох видів традиційної піци до сибаса на грилі та конини з пармезаном.

Що пропонує мережа:

У меню:

Також можна додатково замовити соус, а на десерт вибрати морозиво, панакоту, тірамісу, шоколадний фондан. У меню доступні безалкогольні напої та різноманітність спиртного. Тут кожен знайде щось для себе. «Доставка суші Бровари» здійснюється по всьому місті, тому, навіть якщо ви зголодніли навіть пізно ввечері, ми врятуємо вас від голоду!

З UNO PIZZA&GRILL — «не життя, а малина!» або, як кажуть італійці, «la dolce vitа!»

Оплата заказу:

Найпростіший і звичний спосіб — готівкою кур’єру. Також можна попередити оператора про розрахунок банківською карткою і кур’єр візьме із собою термінал.

Що ще:

Ну і як без подарунка? З понеділка по четвер діє акція — подарунок на замовлення Фірмового сета. З рештою акцій можна ознайомитися на сайті.

м. Бровари, вул. Київська 257

(095) 561 71 71

(093) 561 71 71

(068) 561 71 71

https://unopizzagrill.com.ua/

Exit mobile version