Site icon From-UA: Новости Украины

Діагностика та обстеження за допомогою приладу для скринінгу слуху SENTIERO TYMP DIAGNOSTIC

Діагностичний пристрій SENTIERO TYMP DIAGNOSTIC забезпечує тимпанометрію класу 1, рефлекси Ipsi/Contra, ETF, багаточастотне тестування та гнучкість додавання модулів аудіометрії OAE, Pure Tone і Speech. Основні функціональні переваги пристрою — багаточастотна тимпанометрія, включаючи тривимірні графіки, повна оцінка відбиття та провідності середнього вуха. Унікальні функції, як можна дізнатись за посиланням, також включають OAE під тиском FMDPOAE і можливість отримання приблизної кохлеарної аудіограми за допомогою DPOAE Threshold.

Характеристики приладу

Стандартний настільний прилад для тимпанометрії класу 1 SENTIERO TYMP DIAGNOSTIC за посиланням https://audiometers.com.ua/sentiero-tymp-diagnostic/ у повному комплекті включає зонд Tymp, програмне забезпечення MIRA для ПК, навушники, 2 стартових набори для навушників, кабель USB, інструкцію та зарядний пристрій. Серед функцій найважливішими є такі:

Це один з найзручніших та найсучасніших варіантів серед аналогів, які дуже цінують спеціалісти по всьому світу. Оцінка порушення слуху за допомогою тимпанометру SENTIERO є однією з найточніших. До того ж проведення психоакустичного дослідження за його допомогою можна проводити навіть для найменших пацієнтів.

Сучасні можливості компактного пристрою

Невеликі розміри та зручність підключення дозволяють ефективно використовувати його у медичних закладах будь-якого рівня, від діагностичних центрів до профільних клінік. Серед його переваг спеціалісти відмічають такі:

У додаток до кожного приладу йде спеціальне програмне забезпечення MIRA, яке дозволяє швидко проводити будь-які операції з даними — архівувати їх, експортувати, передавати до бази даних тощо. Тож отримана кохлеарна аудіограма може бути опрацьована за лічені хвилини.

Exit mobile version