Site icon From-UA: Новости Украины

Будувати чи купувати: якщо ви хочете власний будинок

Чи вигідно сьогодні будувати власний дім? Адже набагато простіше купити готовий і мати справу лише з оформленням. Якщо гроші для вас – не проблема, натомість ви цінуєте власний простір і стиль, краще будувати окремий котедж. Тим паче, що на будування котеджів ціни залежать від складності майбутніх робіт, тобто особливостей архітектурного проєкту, виду матеріалів, розмірів та площі і не завжди сильно відрізняються від готового будинку. Натомість ви можете бути впевнені в тому, які матеріали використані під час його зведення, а також що ваш дім відповідатиме всім вашим вимогам і критеріям.

Щоб отримати будинок своєї мрії, оформивши будівництво “під ключ”, звертайтеся у “KV Design”, де працюють кваліфіковані архітектори і дизайнери, готові втілити всі ваші побажання. А якщо вас цікавлять деталі процесу будівництва “під ключ”, читайте нашу статтю.

Із чого почати процес будівництва

Процес будівництва починається із вибору земельної ділянки, від площі якої і залежатиме розмір майбутнього будинку. Якщо ж земля у вас уже є, потрібно починати зі створення архітектурного проєкту та укладання договору на будівельні роботи. Зробити це можна самостійно, але вам доведеться самостійно шукати архітекторів та всіх підрядників, бігати з документацією та контролювати всі процеси. Це доволі складно зробити, якщо маєте обмаль вільного часу. Тож найкращим рішенням буде розроблення проєкту будівництва “під ключ” у фірм, які цим займаються професійно. Звернувшись у студію дизайну, ви пройдете такі кроки:

Наступний етап будівництва – це безпосередньо дизайнерська робота, яка включає:

На що звернути увагу, вибираючи дизайнерів

Дуже важливо довірити свій майбутній дім професіоналам, які не лише якісно зроблять свою роботу, а й вчасно та за чесною ціною. Тому, вибираючи дизайнера:

Exit mobile version