Site icon From-UA: Новости Украины

Акумуляторний розприскувач

Наявний в каталозі нашого інтернет-магазину «Болгарка.укр» в широкому асортименті обприскувач акумуляторний суттєво полегшує роботи з догляду за садовими рослинами: з його допомогою можна швидко розпорошити рідкі мінеральні підживлення та добрива, а також отрутохімікати, що впливають на шкідників.

В інтернет-магазині «Болгарка.укр» ви завжди можете купити акумуляторний обприскувач за конкурентоспроможною вартістю. Підкачуваня цей автономний і компактний пристрій не потребує, при цьому сфера дії його обприскуванням не обмежується: при необхідності цей пристрій можна застосувати навіть для поливу.

Акумуляторний обприскувач для саду: технічні характеристики

Перш ніж віддати перевагу будь-якій модифікації обприскувача садового акумуляторного, дуже корисно ознайомитися з технічними характеристиками даного пристрою.

А вони такі:

Електрообприскувач: додаткові зручності

Серед вельми вигідних для споживачів додаткових функцій, які може мати електричний обприскувач (ціна його в нашому інтернет-магазині «Болгарка.укр» завжди радує), можна відзначити:

І ще момент: якщо ви бажаєте, щоб обприскувач акумуляторний ранцевий не холодив спину, купуйте модель із прокладкою на баку.

Exit mobile version